LIFESTYLE

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστιάνα Αριστοτέλους! «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του»

Lifenews

Συγκινητικές στιγμές για την παρουσιάστρια

Στην Έλενα Θεοδώρου και την εκπομπή «Έλα να δεις» παραχώρησε συνέντευξη η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η παρουσιάστρια του Alpha μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα, την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, τη συνεργασία της με τον Γιώργο Χουλιάρα αλλά και για την οικογένεια της.

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε: «Προέκυψε ξαφνικά δεν το περίμενα ήταν μόλις έφυγα από το Σίγμα… Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, ήταν σχολείο».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, αλλά και την περιπέτεια που είχε στο Πρωτοχρονιάτικο γύρισμα για τον Alpha, που κατέληξε στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με κάθε ανάσα ο πόνος ήταν φρικτός. Έκλαιγα από τον πόνο…Στο γύρισμα της Πρωτοχρονιάς υπέφερα δύο ώρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Κάποια στιγμή την ώρα που έπρεπε να φύγω να πάω στις πρώτες βοήθειες, σκέψου ότι στο αυτοκίνητο ήμουν σίγουρη ότι ήταν οι τελευταίες μου στιγμές…

Έπιασα το κινητό μου την ώρα που με έπαιρναν στις πρώτες βοήθειες να στείλω ένα μήνυμα του Γιώργου και να του πω “Πρόσεχε τα μωρά” γιατί θεωρούσα ότι έφευγα».

Μιλώντας για τον μέντορά της, Γιώργο Χουλιάρα που έφυγε απ’ τη ζωή η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Γιώργο Χουλιάρα. Όχι απλά με πίστεψε. Θυμάμαι κάποιες στιγμές απείρου κάλλους… Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που είχα την ευκαιρία, όχι απλά να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά να είμαι εκεί σε συναντήσεις… μόνο και μόνο να τον παρακολουθούσες πως δούλευε, πως του κατέβαιναν οι ιδέες και πως τις υλοποιούσαμε μέσα σε ένα βράδυ… Όταν “έφυγε” ο Γιώργος, την επόμενη ημέρα που ήμουν στην εκπομπή, μπορεί να σου ακούγεται παρανοϊκό αλλά άκουγα τη φωνή του μέσα στο ακουστικό μου».

Δες το βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS