LIFESTYLE

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου! Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων (Φώτο)

Lifenews

«Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως η κατάψυξη ωαρίων είναι κάτι που σκέφτεται σοβαρά καθώς επιθυμεί πολύ στο μέλλον να γίνει μανούλα, ενώ όπως φαίνεται ολοκλήρωσε τη διαδικασία.

Μάλιστα με αφορμή αυτό θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις αλλά και τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας κ χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων … Να ξεκαθαρίσω κάτι : . Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες….και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα κ την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα ν αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι ..

Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή κ νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει γι αυτό !για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο, στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι ..Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 και δεν έχει κάνει παιδί.

Έτσι λοιπόν και εγώ …λίγο πριν κλείσω τα 37 μπήκα σε αυτή την διαδικασία… για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ.. Γυναίκες με απαιτητική καριέρα ,θέματα υγείας κ κ άλλους προσωπικούς λόγους αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.

Σε αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό να έχετε δίπλα σας επιστήμονες που να νιώθετε ασφάλεια …επέλεξα τον υπέροχο @stefanoschandakas. (είναι ο προσωπικός μου γυναικολόγος εδώ και 18 χρονια …) κ ένα περιβάλλον που με κάνει να νιώθω σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, που θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει μητέρα και σκέφτεται την κατάψυξη ωαρίων, να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να πάρει την απόφαση της χωρίς να νιώθει καμία ντροπή…!

Σύντομα θ ανεβάσω stories για να σας λυθούν κ άλλες απορίες (μιας κ εχω εκατοντάδες μηνύματα από εσάς) και τονίζω πως οι λόγοι που κάνω αυτό το post ΔΕΝ είναι διαφημιστικοί!

Το κάνω για όποια από εσάς πιστεύει οτι θα τη βοηθήσει… Κορίτσια μου …σε όλες τις γυναίκες που για τον οποιονδήποτε λόγο θέλουν ή πρέπει να αναβάλουν τη μητρότητα, να το κάνουν. Είναι δικαίωμά τους, είναι επιλογή τους. Εγώ νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο!!! Και από δω κ πέρα όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι ονειρεύομαι…».

READ MORE

LATEST NEWS