LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος: Τα χώνει στον Λάμπρο Κωνσταντάρα! «Με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα»

Lifenews

Τι συνέβη;

Εκτός Survivor είναι από το βράδυ της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με το κοινό να ξαφνιάστηκε με την εξέλιξη αυτή, ενώ οι συμπαίκτες του έκλαιγαν με λυγμούς με την απόφαση αυτή.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του γνωστού δημοσιογράφου, ο Τριαντάφυλλος που έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, θέλησε να πάρει θέση, καθώς στο παρελθόν είχε δεχτεί σκληρή κριτική από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο Αλέξης Παππάς που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fun club του Ντάφυ».

Να υπενθυμίσουμε πως πέρυσι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε πολύ συχνά αναρτήσεις στα social media, σχολιάζοντας το Survivor, έχοντας βάλει στο «στόχαστρο» τον Τριαντάφυλλο.

READ MORE

LATEST NEWS