LIFESTYLE

Αποκλειστικό! Αυτή θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Αρκετές είναι οι χώρες που έχουν επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα τους εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο.

Τα τελευταία χρόνια το ΡΙΚ ανακοίνωνε αρκετά νωρίς τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπούσε το νησί στον διαγωνισμό, ωστόσο φέτος αν και διανύουμε τον Φλεβάρη, ακόμη να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LifeNews, οι υπεύθυνοι της Eurovision στο ΡΙΚ, βρέθηκαν μπροστά σε πολλά εμπόδια, ενώ τις τελευταίες ημέρες κατέληξαν στο πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Όπως σας ενημερώσαμε σε παλαιότερη ανάρτηση, ο Alex Papaconstantinou ανέλαβε για ακόμη μια χρονιά τη σύνθεση του τραγουδιού, που δεν θυμίζει σε τίποτα παλαιότερες συμμετοχές μας.

Οι πληροφορίες του LifeNews θέλουν το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision 2022 να έχει έντονα ethnic στοιχεία, ενώ δεν είναι dance κομμάτι.

Όσο αφορά τα ονόματα, το ΡΙΚ ήθελε φέτος να βρει άντρα ερμηνευτή για να σπάσει τη ροή που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια με Ελένη Φουρέιρα, Τάμτα και Έλενα Τσακρινού. Ωστόσο το τραγούδι που παρουσιάστηκε στην ομάδα του κρατικού καναλιού, ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκα και έτσι επιλέχθηκε γυναικεία φωνή.

Ανάμεσα στις υποψήφιες ήταν η Τάνια Μπρεάζου, η Ευαγγελία αλλά και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, με την τελευταία να πήρε το τελικό «ναι» και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Η νεαρή τραγουδίστρια που συμμετείχε στο παρελθόν στο "The Voice", κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία με επιτυχία, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Όσο αφορά τον στιχουργό του τραγουδιού, αποκλειστικές πληροφορίες του lifeNewscy θέλουν τον Γιώργο Παπαδόπουλο να κλήθηκε να γράψει τους στίχους, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώθηκε από τους ιθύνοντες μέχρι στιγμής.

Βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS