LIFESTYLE

Αποκάλυψη! Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη

Lifenews

Τι συνέβη;

Στο ειδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα βρεθεί αύριο Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Το φερόμενο ως θύμα του, η 30χρονη πρώην σύντροφός του, που πρώτη τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα μέσα.

Μάλιστα στο εξώδικο της αναφέρετε: «Να επιτευχθεί η μη περεταίρω ανεπανόρθωτη προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της ταυτότητάς της».

Την ίδια ώρα όμως, μία από τις πρώην συντρόφους του παρουσιαστή θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να την διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεο της.

Ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό».

READ MORE

LATEST NEWS