LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: Μας συστήνει για πρώτη φορά τα τρία του αδέρφια! (Φώτο)

Lifenews

Μόνο τον Απόστολο Ρουβά γνωρίζουμε

Ο Σάκης Ρουβάς είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας μεγάλος καλλιτέχνης, που στη μακρόχρονη πορεία του έχει ασχοληθεί με επιτυχία, τόσο με το τραγούδι και την υποκριτική, όσο και με την τηλεόραση.

Ο ίδιος ωστόσο έχει και μια μεγάλη οικογένεια, που στηρίζει ο ένας τον άλλο, ενώ και ο ίδιος δημιούργησε μια πολύτεκνη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Οι γονείς του, Κώστας Ρουβάς και Άννα Μαρία Παναρέτου, απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Σάκη, ο οποίος είναι 50 ετών και είναι ο μεγαλύτερος, τον Βασίλη 46 ετών και τον Απόστολο 44 ετών.

Τα τρία αδέλφια μεγάλωσαν στο νησί του Ιονίου, την Κέρκυρα. Οι γονείς τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ο πατέρας τους ξαναπαντρεύτηκε κάνοντας τον τέταρτο γιο της οικογένειας, τον Νίκο Ρουβά, ο οποίος είναι 30 ετών.

Από την στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, ολόκληρη η οικογένεια τον στήριξε και συνεχίζει να τον στηρίζει, όμως αποφάσισαν να βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο αδελφός του Βασίλης είναι πάντα στο πλευρό του, αφού είναι και στενός του συνεργάτης.

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το «Πάμε Δανάη» καθώς μαγείρευε στην κουζίνα της εκπομπής, ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από το Survivor.

Ο μικρότερος της οικογένειας είναι ο ετεροθαλής αδελφός τους, ο Νίκος, ο οποίος είναι 30 ετών και ζει στην Κέρκυρα. Ο νεαρός ασχολείται με τη γλυπτική και το ξύλο, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας. Μάλιστα άνοιξε και το δικό του εργαστήριο γλυπτικής με ξύλα, ενώ παίζει και κιθάρα.

READ MORE

LATEST NEWS