LIFESTYLE

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με άγνωστούς που έβγαζαν φωτογραφίες στην κηδεία της μητέρας της!

Lifenews

«Παρά τη θέληση και συναίνεσή μας…»

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τη στήριξαν και της έστειλαν μηνύματα αγάπης, λέγοντας τους: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης».

Στη συνέχεια όμως η παρουσιάστρια προχώρησε και σε μια δεύτερη ανάρτηση μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως ενημερώθηκε πως κάποιοι έκαναν λήψη φωτογραφιών στην κηδεία της μητέρας της χωρίς τη συναίνεση της ίδιας και της οικογένειάς της καλώντας για τη μη δημοσίευσή τους!

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρών, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση».

READ MORE

LATEST NEWS