LIFESTYLE

Ποιος είναι ο Κύπριος Μαυρίκιος Μαυρικίου που ασχολούνται όλοι μαζί του; (Βίντεο)

Lifenews

Από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στο «X-Factor» και το «The Voice» στην παραμυθένια πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ιλάειρα

Τον τελευταίο μήνα έχει γίνει ένας μικρός χαμός με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη μέλλουσα σύζυγο του Ιλάειρα Ζήση, που καθημερινά απασχολούν τα Μέσα.

Ο Κύπριος τραγουδιστής, μουσικός, θεατρικός παραγωγός και συγγραφέας, έχει ένα ενδιαφέρον βιογραφικό και μια άκρως αξιοζήλευτη πορεία μέχρι στιγμής.

Στο βιογραφικό του βρήκαμε τα ακόλουθα:

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι 29 ετών
Ξεκίνησε μουσικές σπουδές από την ηλικία των 5 ετών, αφού έκανε μαθήματα πιάνου και τραγουδιού σε ωδεία

Αποφοίτησε από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές του στο πιάνο, το ακορντεόν, τα ανώτερα θεωρητικά, την ενορχήστρωση, τη σύνθεση και το κλασικό και σύγχρονο τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και το Royal Schools of Music

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσία

Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων οι: Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Ηρώ, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Julie Massino

Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Διασκευές» φέρει την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα, ο οποίος τον συνοδεύει στο πιάνο με την Ορχήστρα των Αισθήσεων, την οποία δημιούργησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το 2014

Συμμετείχε στη «Μεγάλη Συνάντηση» του Μίμη Πλέσσα και του Κώστα Χατζή, οι οποίοι τον επέλεξαν ως ερμηνευτή των τραγουδιών τους στο Μικρό Παλλάς

Έχει σπίτι στα Ιλίσια, κοντά στο Hilton αλλά και στην Πανεπιστημιούλοπη

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός (2019), Το χρυσό Αρισμαρί (2017), Μόνο αν το Πιστέψεις… (2016), Η Παριζιάνα (2019)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε ηλικία 15 ετών, συμμετείχε στο ριάλιτι show του Alpha, "Dream Show".

Βίντεο: 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος το 2008 συμμετείχε στο πρώτο X Factor εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές του ικανότητες, ενώ κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική φάση (judges house) με την Κατερίνα Γκαγκάκη να μην τον επέλεξε για τα live shows. Το 2010 επέστρεψε ξανά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μπει στο μουσικό show.

Βίντεο

Ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα το 2009 συμμετείχε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, κάνοντας συγκλονιστικές εμφανίσεις.

Βίντεο

Βίντεο

 

Ο ίδιος δεν τα έβαλε κάτω και το 2014, λαμβάνει μέρος στις blind auditions του «The Voice», ωστόσο στην επόμενη φάση των μονομαχιών, η Μελίνα Ασλανίδου δεν τον επέλεξε για να συνεχίσει.

Βίντεο

Βίντεο

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος έκανε γνωστό πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, προκαλώντας χαμό στα κοινωνικά δίκτυα και τις εκπομπές.

Το ζευγάρι σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται σε εκπομπές της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ όπως έκαναν γνωστό το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα αρραβωνιαστούν στον τόπο καταγωγής της νύφης, ενώ στα τέλη Αυγούστου του 2022, θα ενωθούν με τα Ιερά Δεσμά του γάμου στην Κύπρο.

READ MORE

LATEST NEWS