LIFESTYLE

Απίστευτο! O Snik προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία - Έξαλλοι στο Πρωινό (Βίντεο)

Lifenews

Χαμός στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στα social media μεταξύ του Snik και του Light.

Οι δύο τράπερ μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ξεκίνησαν μια διαμάχη άνευ προηγούμενου, ενώ αντάλλαξαν χυδαίες εκφράσεις μέσω των social media και τελικά έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ!

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως όλο αυτό γίνεται για διαφημιστικούς λόγους, ενώ μέσα από το «Πρωινό» σχολίασαν την κόντρα, με τη Φαίη Σκορδά μάλιστα να καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές, καθώς όπως ανέφερε τα βλέπουν και μικρά παιδιά.

Η ιστορία δεν έμεινε εκεί, καθώς ο Snik προκάλεσε σε πυγμαχία τον Γιώργο Λιάγκα, με το απόσπασμα να προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή.

Αρχικά ο τράπερ ανέφερε: «Είδα ότι το σχολιάσανε αυτό, αλλά δεν έχω κάτσει ούτε στο google να τα ανοίξω να ξέρεις. Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο απάντησε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι όψιμα ότι τα τραγούδια αυτά προβάλλουν τον σεξισμό και τη βία».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS