LIFESTYLE

Ελπίδα Ιακωβίδου: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της μιλώντας για τη δολοφονία του Άλκη (Βίντεο)

Lifenews

Ο Πατήρ Χρήστος έστειλε ηχηρά μηνύματα

Στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη Μέρα, Κάθε Μέρα» με την Ελπίδα Ιακωβίδου βρέθηκε για ακόμη μια φορά καλεσμένος, ο Πατήρ Χρήστος από τη Θεσσαλονίκη, όπου μίλησαν για τον τραγικό θάνατο του Άλκη, που δολοφονήθηκε άνανδρα από φιλάθλους ομάδας.

Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη τοποθετήθηκε για το θέμα, ενώ από την πλευρά του ο Πατήρ Χρήστος ανέφερε πως δεν φτάνει απλά να συγκινηθούμε σήμερα μόνο, αλλά πως πρέπει να βάλουμε μυαλό και για αύριο και για μεθαύριο και για αντιμεθαύριο.

Μάλιστα συμπλήρωσε: «Να πολεμήσουμε την μαυρίλα, την έχθρα, τον ρατσισμό, να πολεμήσουμε και να διώξουμε από τις κοινωνίες την φτώχεια, την αδικία, διότι όλα αυτά δίνουν τροφή και εργαλεία σε αυτούς τους πονηρούς που θέλουν την κοινωνία σφαγμένη. Τους δίνει όπλα. ΟΧΙ εμείς θα παλέψουμε για την αγάπη, την δικαιοσύνη, την τιμιότητα. Να φτιάξουμε σχολεία που να δίνουν αγωγή, παιδεία. Που να χτίζουν πολιτισμό, να φτιάχνουν χαρακτήρες, να εντοπίζουν εκείνα τα παιδιά τα οποία μέσα τους έχουν μίσος και έχθρα και να τα καλλιεργούν. Αυτό σημαίνει μια κοινωνία ανεβαίνει. Ανεβαίνει και απολαμβάνει τη ζωή...

Ούτε σταγόνα παπά αίμα δεν πρέπει να χύνεται για τόσο άδικα πράγματα. Αίμα πρέπει να χύνεται μόνο για ένα λόγο, για την προάσπιση της πατρίδας μας, για τίποτε άλλο».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS