HOLLYWOOD NEWS

Jennifer Lopez: Φόρεσε «τσίγκινο» βρακάκι και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό! (Φώτος)

Lifenews

Έβαλε φωτιές η Λατίνα σταρ

Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο σέξι παρουσίες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που ο χρόνος δεν περνά από πάνω της.

Η Jennifer Lopez ξέρει πως να προκαλεί και το κάνει ακόμη μια φορά, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Marry Me».

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να μοιραστεί νέες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της συνέντευξής της στους New York Times, με τις φωτογραφίες να έβαλαν φωτιά στα social media και όχι μόνο.

Η ίδια στις φωτογραφίες φοράει μια άκρως αποκαλυπτική φούστα που πέφτει στους γοφούς, ενώ η φούστα της δένεται με ένα λεπτό κορδόνι στο λαιμό. Το συγκεκριμένο ρούχο φτιάχτηκε ειδικά για την τραγουδίστρια με τις σέξι καμπύλες.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της φούστας ήταν «η πλάκα στο κάτω μέρος της πλάτης που μοιάζει με γλυπτό» και η οποία ενώνεται με τις τιράντες ώστε να θυμίζει string.

Όπως ήταν λογικό η Jennifer Lopez πόζαρε όλο περηφάνια για το σώμα της, το οποίο είναι πολύ γυμνασμένο μετά από χρόνια περίπλοκων χορευτικών φιγούρων και ενός πειθαρχημένου προγράμματος γυμναστικής.

READ MORE

LATEST NEWS