LIFESTYLE

Αντώνης Κανάκης: Απάντησε ξεκάθαρα στα δημοσιεύματα που θέλουν να κόβονται οι «Ράδιο Αρβύλα»

LifenewsTeam

Μάθε όλη την αλήθεια

Tις τελευταίες μέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 επειδή το κανάλι αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο πρόγραμμα του. Μάλιστα οι ίδιες πηγές θέλουν τη θέση των «Ράδιο Αρβύλα» να πάρει το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Αντώνης Κανάκης θέλοντας να κλείσει τα στόματα των καλοθελτητών τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή του και ανέφερε τα εξής: «Αν και πραγματικά δεν έχω καμιά διάθεση να τα σχολιάζω αυτά γιατί δίνουμε περισσότερη αξία από όση πρέπει. Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε. Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης δίνοντας τέλος στις φήμες.

Και πρόσθεσε: «Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία. Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς. Δε θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι»

READ MORE

LATEST NEWS