LIFESTYLE

Μυριέλλα Κουρεντή: Συγκλονίζει μιλώντας για τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της (Βίντεο)

Lifenews

«Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω»

Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο δυναμικές και έντονες προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ από το Survivor.

Η Μυριέλλα Κουρεντή από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ωστόσο η ζωή της εκτός του ριάλιτι επιβίωσης έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Η ίδια πριν μερικά χρόνια μιλώντας στο «Πρωινό», είχε αποκαλύψει τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της, που την έκανε να κλειστεί στον εαυτό της και να ζητήσει βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων της στο «Πρωινό» είχε ερωτηθεί για το τατουάζ με το γράμμα «Π» που έχει στο χέρι της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι η αδερφή μου, η Πηνελόπη, είναι η αγαπημένη μου ταινία του Aronofsky και είναι ένας άνθρωπος που έχω χάσει, ο Πέτρος».

Ενώ στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια είχε δηλώσει: «Ήταν το αγόρι μου, ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Το 2010 τον έχασα, ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος, “έφυγε” πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, δεν ήταν θέμα υγείας, ήταν ξαφνικό. Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω. Δεν είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, απλά, ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα! Κατάπληξη λέγεται αυτό, ζήτησα τη βοήθεια ειδικού».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS