LIFESTYLE

Σοκαρισμένη η Τζώρτζια Κεφαλά! Σκοτώθηκε ο 21χρονος βαφτιστικός της (Βίντεο)

Lifenews

Ο νεαρός βρήκε τραγικό τέλος

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Τζώρτζια Κεφαλά, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τον χαμό του βαφτιστικού της.

Ο λόγος για τον σκιέρ, Ερμή Θεοχαρόπουλο, του νεαρού ορειβάτη που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε δύσβατη χαράδρα των βουνών στα Τζουμέρκα!

Μάλιστα, χθες Τρίτη 1 Φεβρουαρίου συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν, ενώ εκεί βρισκόταν και η Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία είχε βαφτίσει το 21χρονο αγόρι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια των «Μπλε», λίγες ώρες μετά την κηδεία του ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μιλώντας για το «πνευματικό της παιδί».

Μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη που όπως είπε έγιναν κατά την προσπάθεια διάσωσής του και ενώ ήταν παρόντες οι γονείς του οι οποίοι έτρεξαν πρώτοι στο σημείο όπου είχε γίνει το ατύχημα.

Κατηγόρησε όσους συντόνισαν την επιχείρηση διάσωσης στα Τζουμέρκα μιας και σύμφωνα με την ίδια έφτασαν στο σημείο πέντε ώρες αργότερα, και γενικότερα υπήρχαν πολλές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος!

Δες το βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS