LIFESTYLE

Μας συγκίνησαν: Τα μέλη μπάντας έκαναν καντάδα σε Ελληνίδα ηθοποιό που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

LifenewsTeam

Tα μέλη μιας μπάντας συγκίνησαν το πανελλήνιο όταν έκαναν καντάδα σε ελληνίδα ηθοποιό μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο.

Η ηθοποιός που δίνει μάχη με μία σπάνιας μορφής οξεία λευχαιμία. Πρόκειται για την Τάνια Ρόκα η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου συγκινημένη για την καντάδα που αντίκρυσε. 

"Αυτή τη στιγμή που βλέπω το βίντεο είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Συγκινούμαι. Όταν συνέβη, βγαίνοντας στη βεράντα μου, έπαθα τεράστιο σοκ. Είναι μία καντάδα της αλληλεγγύης, της αγάπης, της ενσυναίσθησης, της δύναμης της φιλίας.  Πάσχω από μία σπάνιας μορφής οξείας λευχαιμίας, εξακολουθώ και μπανοβγαίνω στα νοσοκομεία, ωστόσο το πρώτο δύσκολο μέρος το πέρασα και εξ΄ ου και οι φίλοι μου μού έκαναν την καντάδα» είπε αρχικά και πρόσθεσε "Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπω στο χειρουργείο για να κάνω μία αλλογενή μεταμόσχευση που στην περίπτωσή μου είναι μονόδρομος για να καταφέρω να φτάσω στην ίαση. Είμαι σίγουρη με την αγάπη, όχι μόνο των φίλων μου, αλλά και όλου του κόσμου, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω". Δείτε το βίντεο

 

READ MORE

LATEST NEWS