LIFESTYLE

Σόφη Χρυσάνθου: Αποχώρησε από την εκπομπή «Όλα στον αέρα» - Παραμένει ΡΙΚ (Φώτο)

Lifenews

«Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, τη συνείδηση μου καθαρή και με τα ίδια πιστεύω που είχα πάντοτε ως άνθρωπος»

Εκτός της απογευματινής εκπομπής του ΡΙΚ, «Όλα στον αέρα» βρίσκεται επίσημα η Σόφη Χρυσάνθου, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στα κοινωνικά της δίκτυα.

Η νεαρή δημοσιογράφος τέθηκε εκτός της εκπομπής, παραμένει ωστόσο στο ΡΙΚ, μέχρι να της ανατεθούν τα νέα της καθήκοντα.

Η Σόφη ωστόσο, προχώρησε σε μια ανάρτηση ανακοινώνοντας την αποχώρηση της από την εκπομπή όπου μέχρι πρόσφατα συμμετείχε, χωρίς να ευχαριστήσει κανένα από τους πρώην συνεργάτες της.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «...The End...
Κι όμως, μετά από αυτό το τέλος θα κρατήσω μόνο τα καλά, νιώθω ευγνώμων και προχωρώ. Χαίρομαι που το βίωσα για όσο ήταν εφικτό να κρατήσει...Όσο για τα άσχημα, θα τα πω "μαθήματα" γιατί είναι αυτά που μου δίδαξαν πολλά κι είναι αυτά που θα με οδηγήσουν ακόμη πιο δυνατή στο παρακάτω...

Γι' άλλη μια φορά θα πω πως: "Ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο. Κάτι έχουμε να διδαχτούμε από αυτό. Κάποιο μήνυμα να πάρουμε..."

Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτά που πρόσφερα. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, τη συνείδηση μου καθαρή και με τα ίδια πιστεύω που είχα πάντοτε ως άνθρωπος. Με καθαρή καρδιά θα σας πω λοιπόν πως: "Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή που έρχεται για να σου δείξει το σωστό δρόμο.

Αυτόν που θα σου διδάξει πως ανθίζουν και μοσχοβολάνε πάλι τα όνειρα σου..."

Σας ευχαριστώ αληθινά για όσες φορές με κάνατε να νιώσω πως μίλησα στην καρδιά σας
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας...Στο χέρι μας είναι να τα δημιουργήσουμε».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS