LIFESTYLE

Κατέρρευσε ο Γιώργος Καπουτζίδης! Αποχαιρέτησε τον Πάνο Νάτση με δάκρυα στα μάτια (Βίντεο)

Lifenews

«Θα είναι πάντοτε μέσα μας»

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του από τα γενέθλια της καλής του φίλης και συμπρωταγωνίστριάς του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποφάσισε αποχαιρετήσει τον φίλο και συνεργάτη του επί σκηνής, το βράδυ της Κυριακής, στο τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» στο θέατρο Ήβη, μιλώντας με τα πιο γλυκά λόγια για τον συνεργάτη του.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση που έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης (Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του), αλλά και στη νέα του σειρά που θα βγει στον αέρα τις επόμενες βδομάδες.

Ο ηθοποιός, με δάκρυα στα μάτια, μετά την υπόκλιση στον κόσμο που βρέθηκε στο θέατρο, θέλησε να πει δυο λόγια για τη μεγάλη απώλεια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο.

Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας.

Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS