LIFESTYLE

Ελπίδα Ιακωβίδου: Το pole dancing στον Σοφοκλέους της έφερε μπελάδες - Της έστειλε επιστολή το ΡΙΚ

Lifenews

Αποκλειστικές πληροφορίες

Στο «Casa De Mikel» με τον Μιχάλη Σοφοκλέους εμφανίστηκε το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου η Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία πέρα από τη συνέντευξη που παραχώρησε, κλήθηκε να κάνει και μια «αποστολή» με τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΡΙΚ, «Όμορφη Μέρα, Κάθε Μέρα» κλήθηκε να αναπαραστήσει με τον Μιχάλη Σοφοκλέους το καινούργιο βίντεοκλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού «Τίποτα Εσύ», όπου πρωταγωνιστεί η Ελένη Φουρέιρα.

Στο συγκεκριμένο βίντεοκλιπ η εκρηκτική τραγουδίστρια φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ενώ κάνει pole dancing, υποδυόμενη ένα ρόλο!

Η Ελπίδα Ιακωβίδου κλήθηκε να υποδυθεί την Ελένη Φουρέιρα, με την ίδια να ανταποκρίθηκε στην πρόκληση της εκπομπής, γεγονός που όπως πληροφορούμαστε στο LifeNewsCy, ενόχλησε το ΡΙΚ.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας αναφέρουν πως οι ανώτεροι της παρουσιάστριας την κάλεσαν στο γραφείο τους, όπου της έκαναν παρατήρηση για αυτό που προβλήθηκε στο «Casa De Mikel», ενώ της έδωσαν και προειδοποιητική επιστολή.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ίδια στεναχωρέθηκε με την εξέλιξη αυτή, καθώς δεν είχε λόγο να φέρει σε δύσκολη θέση το ΡΙΚ.

Δες το βίντεο: 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή ΕΔΩ

 

READ MORE

LATEST NEWS