LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Απαντά στο καυστικό σχόλιο της Έλενας Ευσταθίου με τον πιο επικό τρόπο! (Φώτο)

Lifenews

Πως απάντησε η Κύπρια ηθοποιός;

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Έλενα Ευσταθίου, σχολιάζοντας τη σχέση του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση.

Η Κύπρια ηθοποιός βλέποντας την υπερέκθεση του ζευγαριού σε διάφορες εκπομπές, η ίδια προχώρησε σε μια καυστική ανάρτηση γράφοντας: «Η μόνη εκπομπή που δεν πήγε ακόμα το ζεύγος είναι η "Παραδοσιακή Βραδιά".

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ωστόσο φαίνεται να ενημερώθηκε για την ανάρτηση της Κύπριας ηθοποιού, με τον ίδιο να απάντησε στην ανάρτηση της με τον πιο επικό τρόπο!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εγώ πάντως θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα λόγια σας γιατί μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω... σας εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα γεμάτοι υγεία, εσείς και οι αγαπημένοι σας, χαρούμενοι και ολοκληρωμένοι. Το μόνο που με στεναχωρεί Elena Efstathiou B είναι ότι από μικρός σας εκτιμούσα και παρακολουθούσα την πορεία σας με θαυμασμό και απεριόριστη αγάπη για εσάς... λυπάμαι ειλικρινά και για κάποιους από τους συμπατριώτες μου αλλά είστε τόσο λίγοι μπροστά στο τεράστιο κύμα αγάπης που εισπράτουμε καθημερινά με την αγαπημένη μου που δεν μπορώ να στεναχωρεθώ και να λάβω σοβαρά υπόψιν μου ειρωνικά σχόλια από ανθρώπους που φθονούν και κατακρίνουν την ευτυχία του άλλου. Εύχομαι ολόψυχα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου κανείς να μην το κάνει ποτέ αυτό στα δικά σας παιδιά... να είστε όλοι καλά...».

Η Έλενα Ευσταθίου από την πλευρά της απάντησε: «Μαυρίκιος Μαυρικίου μου μπήκες στον κόπο να απαντήσεις σε μια ανάρτηση όπου δεν κάνει καμιά αναφορά σε ονόματα...αυτό από μόνο του λέει ότι και εσύ ο ίδιος αντιλαμβάνεσαι ότι η υπερεκθεση που κάνεις αγγίζει τα όρια της υπερβολής... δεν είπα κάτι κακό αλλά μέσα στα πλαίσια του χιούμορ που με διακρίνει και όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν καλά έκανα την πιο πάνω ανάρτηση! Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε καλό και περιφρούρησε λίγο την σχέση σου με αγάπη Έλενα Ευσταθίου».

READ MORE

LATEST NEWS