LIFESTYLE

Έξω φρενών ο Γρηγόρης Γεωργίου! Καταγγέλλει κλινική ζώων για τον θάνατο του σκύλου του (Φώτο)

Lifenews

«Η θλίψη μου δεν μου επέτρεπε να τα σπάσω όλα και να φύγω»

Σε μια ανάρτηση στα κοινωνικά του δίκτυα προχώρησε ο Γρηγόρης Γεωργίου, καταγγέλνοντας κλινική ζώων για τον θάνατο της αγαπημένης του σκυλίτσας.

Ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξιστόρησε τα γεγονότα αφήνοντας να εννοηθεί πως οι γιατροί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

«Ο ΘΥΜΟΣ μου με αναγκάζει να εκφραστώ δημόσια. Πριν δυο μέρες έχασα τον σκύλο μου. Είχε πίεσης στο μάτι και η κτηνίατρος εισηγήθηκε ότι έπρεπε να γίνει εξαγωγή του ματιού γιατί του προκαλούσε πονοκεφάλους. Αμέσως δέχτηκα γιατί ήθελα την καλύτερη ποιότητα ζωής του σκύλου μου. Λόγω ηλικίας έπρεπε να γίνουν κάποιες αναλύσεις για να δουν αν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην επέμβαση. Κάναμε τις αναλύσεις οι οποίες μας είπαν ότι ήταν ΑΡΙΣΤΕΣ απλώς είχε χαμηλό αιματοκρίτη ο οποίος πολύ πιθανόν να οφείλεται στο πρόβλημα του ματιού . Αυτό όμως δεν ήταν αποτρεπτικό στο να γινει η επέμβαση . Αμέσως χάρηκα που ο σκύλος μου ήταν υγιείς και που θα τον απάλλασσα από τους πονοκεφάλους οπως έλεγε η γιατρός (ο σκύλος μου δεν έδειξε ποτέ του σημάδια πόνου ή δυσφορίας). Το πρωί της Δευτέρας πήγαμε για να γινει η επέμβαση. Με έβαλαν να υπογράψω ένα χαρτί που έλεγε ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη αν τελικά ο σκύλος μου δεν αντέξει την εγχείρηση , αλλά ήταν κάτι το ΤΥΠΙΚΟ είπαν. Το μεσημέρι της Δευτέρας μας παίρνουν και μας λένε "όλα πήγαν τέλεια, μπορείτε να περάσετε το απόγευμα να το πάρετε". Πήγαμε να τον πάρουμε , και από εδώ ξεκινά το θέατρο του παραλόγου . Όταν αντικρίσαμε το σκυλάκι είχαμε παρατηρήσει μια έντονη αναπνοή (δύσπνοια) και ρωτήσαμε γιατί αναπνέει έτσι; Η απάντηση της γιατρού ήταν κατά λέξη "είναι απόλυτα φυσιολογικό, το αντίθετο θα ήταν ανησυχητικό. Θα είναι λίγο ανήσυχος σήμερα αλλά από αύριο θα είναι πολύ καλά". Εμεις γιατροί δεν είμαστε. Με τυφλή εμπιστοσύνη πήραμε το σκυλάκι μας σπίτι με την ΔΥΣΠΝΟΙΑ και όλη νύχτα έμεινα ξάγρυπνος μαζί του για να προσέχω να μην πειράξει τις ραφές στα μάτια . Ηταν αμέτρητες οι φορές που ήθελα να τους πάρω τηλέφωνο και να τους ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ αν όντως είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει , αλλά πάντα ερχόταν η απάντηση της γιατρού ότι αυτό ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Μετά από μια μαρτυρική αγρυπνία ο σκύλος μου ξεψύχησε. Αμέσως τον πήρα να τον πάω στο νοσοκομείο ζώων…

Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η κυρία γιατρός είχε το θράσος να μας πει ότι αυτό με την δύσπνοια θα έπρεπε να είχε τελειώσει τις επόμενες μια με δυο ώρες. Και εμείς έπρεπε να μοιραστούμε τα νύχια μας και να αψηφήσουμε τα καθησυχάστηκα της λόγια ότι ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ χωρίς καμία αναφορά στο χρονικό περιθώριο. Παντελώς απαθείς όλοι οι γιατροί εκεί μας άφησαν με το νεκρό σκυλάκι μας και έφυγαν χωρίς καμία ενημέρωση. Η θλίψη μου εκείνη την στιγμή δεν μου επέτρεπε να τα σπάσω όλα και να φύγω, το μόνο που ήθελα ήταν να κλάψω για τον φίλο μου. Το βράδυ παίρνω τηλέφωνο την οφθαλμίατρο - χειρουργό και της λέω "θέλω να μάθω τι έγινε; Αφού όλα πήγαν καλά και οι αναλύσεις του ήταν άριστες , γιατί πέθανε". Και η απάντηση της γιατρού ήταν "μα δεν σας είπαν ότι είχε αναιμία στα νεφρά και φύσημα στην καρδιά;". Και η απάντηση είναι πως ΟΧΙ δεν μας είπε ποτέ κανένας αυτό το ψέμα. Αυτό που μας είπαν είναι ότι ο σκύλος ήταν υγιέστατος. Αλλά μάλλον κάπως θα έπρεπε να καλύψουν τον φόνο που έκαναν. Λυπάμαι που άφησα την τύχη του σκύλου μου σε ανίδεους και άσχετους γιατρούς σαν εσάς. Ελπίζω η ανάρτηση αυτή να αποτρέψει όσους περισσότερους από εσάς είχατε σκοπό να επισκεφθείτε αυτή την κλινική για την υγεία του ζώου σας. Κάπως εκτονώθηκα …. Ελπίζω να ηρεμίσει η ψυχούλα σου Τζιτζι μου , θα σ' αγαπώ όσο ζω».

Ο ίδιος λίγες ώρες μετά, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του σκυλίτσα, με μια τρυφερή ανάρτηση, γράφοντας: «Ήσουν το πιο καλό σκυλάκι του κόσμου . Ο καλυτερος μου φιλος .Θα σαγαπω για πάντα GIGI μου. Ελπίζω τώρα να μπορέσεις να ξαναδείς και να τρέξεις ! Rip».

READ MORE

LATEST NEWS