LIFESTYLE

Γιώργος Κατσαούνης: Απαντά πρώτη φορά στην καταγγελία της 16χρονης για σεξουαλική παρενόχληση!

LifenewsTeam

Σάλος προκλήθηκε μετά την καταγγελία 16χρονης για σεξουαλική παρενόχληση από τον Γιώργο Κατσαούνη, τον νεαρό αγρότη, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αυτό το διάστημα και το κοινό τον γνώρισε μέσα από το. Survivor. 

«Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος, προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες», δήλωσε η δικηγόρος της 16χρονης. Ποια όμως είναι η θέση του νεαρού αγρότη;

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρου του ξεκαθάρισε πως όταν ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά και κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του και είπε: "Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούνταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια. Tα παιδιά χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία".



 

 

READ MORE

LATEST NEWS