LIFESTYLE

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κύπριος παρουσιαστής που νοσηλευόταν με κορωνοιό! Πήρε δυστυχώς τη θέση του η μάνα του

LifenewsTeam

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Για την κατάσταση της υγείας του ενημέρωσε πριν από λίγες ώρες τους διαδικτυακούς του φίλους ο Κύπριος παρουσιαστής αφού δέχθηκε πολλά μηνύματα μιας και τις τελευταίες μέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 
 
Ο λόγος για τον παρουσιαστή του ΡΙΚ Θεόδουλο Κουλλαπή ο οποίος ανέφερε τα ευχάριστα νέα πως πήρε εξιτήριο αλλά δυστυχώς στον θάλαμο που ήταν μπήκε η μητέρα του. 
 
Συγκεκριμένα έγραψε: "Αγαπημένοι μου πήρα εξιτήριο απο το νοσοκομείο. Δυστυχώς σε μια απο τις ειρωνείες του κορονοιου, πήρε τη θέση μου η μάνα μου στο διπλανό θάλαμο. Προσεύχομαι να έρθει κι αυτή σπίτι το συντομότερo. Ευχαριστω ολόψυχα όλο το προσωπικό του 5ου ορόφου, πρώην καρδιολογογικού νυν covid θαλάμου για την αφοσίωση, την ευγένεια, την καλοσύνη και τον επαγγελματισμό που φροντίζουν όλους τους ασθενείς.
 
Ο Θεός να τους έχει καλα και να τους προστατεύει. Βρίσκομαι στη θαλπωρή του σπιτιού μου με οξυγόνο, κοντά στην μαχήτρια γυναίκα μου που κρατησε 4 μωρα με κορονοιο ενω ίδια, ίσα που στεκόταν στα πόδια της. Ευτυχως η αδερφή μου δεν κόλλησε και τρέχει για ότι χρειαστούμε και την ευχαριστούμε Με παίρνετε πολλοί τηλέφωνο αλλα λόγω της πνευμονίας δεν μπορώ να μιλώ γιαυτο κάνω αυτη την ανάρτηση. Σας ευχαριστώ απο καρδιας για το ενδιαφέρον. Να προσέχετε. Δυστυχώς οταν βρεθείς τόσο κοντα στο πρόβλημα, τρομάζεις και στεναχωριέσαι πολύ με αυτα που βλέπεις. Nα φυλάγεστε. " 
 
 
 
 

READ MORE

LATEST NEWS