HOLLYWOOD NEWS

Σκάνδαλο στο «The Voice» Ολλανδίας - Διαγωνιζόμενοι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τους coaches

Lifenews

Γνωστός ράπερ φαίνεται να έκανε δύο βιασμούς

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η είδηση για το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων διαγωνιζομένων από τους coaches, σε ένα από τα μεγαλύτερα talent show του κόσμου.

Μάλιστα το δίκτυο RTL μετά από τις αποκαλύψεις αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διακοπή της προβολής του «The Voice», ύστερα από μια σειρά από καταγγελίες για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά, ακόμη και από διασημότητες.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο το τηλεοπτικό δίκτυο RTL εξέδωσε ανακοίνωση ότι σταμάτησε την προβολή της εκπομπής, αφού ενημερώθηκε σχετικά με «καταγγελίες για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά και για κατάχρηση εξουσίας».

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο Ali B. ενός εκ των πιο γνωστών ράπερ στην Ολλανδία και επί σειρά ετών coach στο ολλανδικό The Voice.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters υπήρχαν δύο μάρτυρες που είχαν υποβάλει αναφορές στην αστυνομία για «αδικήματα απρεπούς συμπεριφοράς» που σχετίζονται με το τηλεοπτικό σόου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν δύο βιασμοί υποψήφιων του show από τον ράπερ, με τον δικηγόρο του να δηλώνει ότι ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε κάτι παράνομο.

Όμως αναφορές γίνονται και για τον Ολλανδό τραγουδιστή Marco Borsato για απρεπή συμπεριφορά σε ανήλικους υποψηφίους όσο ήταν coach μεταξύ 2011-2015.

Επιπλέον, ο επικεφαλής του μουσικού συγκροτήματος στο σόου, Jeroen Rietberger, παραδέχθηκε «σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά» σε δήλωση που έστειλε σε διάφορα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια παραιτήθηκε.

READ MORE

LATEST NEWS