LIFESTYLE

Σοκάρει η παρουσιάστρια Ευλαμπία Ρέβη! «Δέχθηκα πρόταση 5000 ευρώ για prive πάρτι» (Βίντεο)

Lifenews

Έδειξε on air τα μηνύματα που δέχτηκε

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη, με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, μια πρόταση που συνδέεται κατά έναν τρόπο με την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως τον Οκτώβριο του 2019 είχε λάβει ένα μήνυμα στα κοινωνικά της δίκτυα, όπου της έλεγε: «Μόλις ήρθα στην Ελλάδα και σε θέλω υποδοχή, 3000 ευρώ όλα μπροστά». Μου έστειλε και μια φωτογραφία του. Εγώ απαντάω, «πλάκα μου κάνεις έτσι;». Στη συνέχεια απάντησε πως «δεν έχω λόγο, μου αρέσεις πολύ και θέλω να σε δω όσο θα είμαι εδώ…

Δεν ξανασχολήθηκα με αυτό τον άνθρωπο, λέω πως θα είναι κάποια πλάκα. Μετά μου ξανάστειλε τον Αύγουστο του 2021, «κάνω prive πάρτι και σε θέλω υποδοχή. 5000 ευρώ, όλα μπροστά» και μου έστειλε φωτογραφία».

Η ίδια συμπλήρωσε: «Έμαθα πως είχε στείλει και σε κάποιες φίλες μου, οπότε καταλάβαμε ότι αυτός ο άνθρωπος «ψαρεύει» γυναίκες για κάποια πάρτι… Ψάχνοντας λίγο το προφίλ του, είδα ότι έχει και άλλες κοπέλες τις οποίες τις γνωρίζω είτε από τον χώρο είτε εκτός χώρου. Έστειλα και σε εκείνες μηνύματα και όλες μου έλεγαν ότι όντως αυτός ο άνθρωπος έστελνε και σε εκείνες τέτοια μηνύματα».

READ MORE

LATEST NEWS