LIFESTYLE

Κώστας Δόξας: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συζύγου του μετά τη σύλληψη του! Της έκανε μήνυση

Lifenewsplus

Ο  Κώστας Δόξας που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη θεσσαλονίκη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς την πρώτη μήνα έπρεπε να καταβάλει το σύνολο της διατροφής, κάτι που δεν έκανε. 

Πριν λίγο αφέθηκε ελεύθερος και υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση. Tι είπε η ίδια σε δηλώσεις της στο Πρωινό; «Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα»

Είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά;
Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις…Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας».

 
«Είχες πει στην διαδικασία να επικοινωνήσεις μαζί του; Πήρες κάποια απάντηση;».

Η πρώην σύζυγός του απάντησε: «Φυσικά, φυσικά…Η απάντηση είναι η γνωστή..Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της».

«Στο μεσοδιάστημα έχετε προσπαθήσει ώστε οι σχέσεις σας να είναι καλές; Υπάρχει διάθεση από τη μια πλευρά και από την άλλη;».

Και η Μαρία τόνισε: «Όχι, δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά. Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που όπως σας είπα κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε. Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορονοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορος του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι».

«Εσύ, όταν άκουσες ότι έγινε η σύλληψη του Κώστα Δόξα τι σκέφτηκες;»

Η Μαρία Δεληθανάση είπε χαρακτηριστικά: «Σκέφτηκα ότι ίσως και να συμβεί, διότι είχα καταθέσει μήνυση. Έχει μια διάρκεια η σύλληψη όχι εικοσιτετράωρη, δηλαδή αν καταθέσεις μια μήνυση για την συγκεκριμένη παράβαση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σε συλλάβουν. Οπότε, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να συμβεί».

«Επικοινώνησε εκείνος μαζί σου μετά;»

Η Μαρία είπε: «Όχι, δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν επικοινωνεί μαζί μου πέρα από τα τυπικά. Ό,τι αφορά σε συνεννόηση για το παιδί, για τις ώρες παραλαβής – παράδοσης και κάποια τέτοια ζητήματα».

READ MORE

LATEST NEWS