LIFESTYLE

Βόμβα: 16χρονη κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση Έλληνα παίκτη ριάλιτι που προβάλλεται στις οθόνες μας (βίντεο)

LifenewsTeam

Oι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση είναι ασταμάτητες στην Ελλάδα. Πριν από λίγο είδε το φως της δημοσιότητας η μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε μία 16χρονη μέσω της δικηγόρου της, εις βάρος γνωστού παίκτη ριάλιτι που προβάλλεται αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του T-live στον Alpha όλα έγιναν αρχές του περασμένου Δεκέμβριου. Όπως ισχυρίστηκε η 16χρονη μαθήτρια καθώς επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο ο γνωστός παίκτης ριάλιτι την πλησίασε και αφού την τράβηξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και τη θώπευσε στους γοφούς. Επίσης σύμφωνα πάντα με την μαθήτρια της πρότεινε να πάνε σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Εκείνη του ξέφυγε πήγε στο σπίτι της και μαζί με τον πατέρα της την επόμενη μέρα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Ο διαγωνιζόμενος ριάλιτι όταν επικοινώνησαν μαζί του αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.

Η δικηγόρος της ανήλικης, κ. Μαρία Γαλλιού μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. «Ο θύτης προέβη σε θωπείες σε περιοχή κοντά στους μηρούς της ανήλικης παθούσας, 16 ετών περίπου, καθώς και σε θωπείες και στους γλουτούς της. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις για την τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συντροφεύσει στην οικία του. Όταν η παθούσα αρνήθηκε την πρόταση επανειλημμένα , τότε το συμβάν έληξε. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο". 

READ MORE

LATEST NEWS