LIFESTYLE

Ελίτα Μιχαηλίδου: Τα «χώνει» με μαεστρία στην Έμιλυ Γιολίτη! «Μόνο λύπη… η ζωή είναι αλλού» (Βίντεο)

Lifenews

«Ας μην ασχολούμαστε με ανθρώπους που τα έχουν χαμένα»

Μια ανάρτηση της Ελίτας Μιχαηλίδου ανήμερα της επετείου θανάτου του Άντη Χατζηκωστή, ήταν αρκετή να πυροδοτήσει μια κόντρα με την Έμιλυ Γιολίτη.

Να σε θυμίσουμε πως η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, αναδημοσίευσε την ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, σχολιάζοντας καυστικά τα λεγόμενα της, με την άλλη πλευρά να είχε απαντήσει στην κίνηση αυτή, βάζοντας ένα τέλος στην κόντρα.

Η Ελίτα Μιχαηλίδου ωστόσο, βρέθηκε το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» με την Ελπίδα Ιακωβίδου, όπου συζήτησαν για διάφορα θέματα με τη ψυχολόγο, Τένια Μακρή.

Στο τέλος της κουβέντας, η Ελπίδα Ιακωβίδου ρώτησε ευθέως την Ελίτα Μιχαηλίδου για το παρασκήνιο αυτής της κόντρας, με την παρουσιάστρια να μη δίστασε να απαντήσει.

Συγκεκριμένα η Ελπίδα ρώτησε: «Βίωσες και εσύ πρόσφατα μια ένταση και ένα θυμό εναντίον σου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επειδή το αναφέραμε και προηγουμένως ότι βγαίνει μια ένταση προς τα έξω και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε και προς εσένα. Πως σε έκανε να νιώσεις αυτό;».

Η Ελίτα Μιχαηλίδου δε δίστασε να απαντήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο λύπη γιατί δεν χρειάζονται αυτά τα πράγματα, απλά δεν χρειάζεται, η ζωή είναι αλλού. Ότι θέλω να το πω θα το πω ευθέως, το έχω πει ευθέως σε παλαιότερες δημοσιεύσεις. Ας μην ασχολούμαστε με κακία ξέρεις ούτε με αμετροπρέπεια ούτε με εμπάθεια, ούτε με ανθρώπους οι οποίοι ίσως τα έχουν χαμένα γιατί γενικότερα λειτουργούν επιθετικά γενικά μιλώντας έτσι; Όχι ειδικά!

Ας ασχοληθούμε με αυτό το όμορφο κομμάτι που λέγεται «προχωράμε μπροστά» και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην κοινωνία, ο ένας στον άλλον και τα αφήνουμε πίσω μας, όλα αυτά ας τα αφήνουμε πίσω μας».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS