LIFESTYLE

Νικόλας Ιωαννίδης: Ξέσπασε κατά της Ανδρούλλας Βασιλείου! «Βλέπουμε μία επικίνδυνη γυναίκα»

Lifenews

Τι συνέβη;

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της 24χρονης για το βιασμό της στη Θεσσαλονίκη από τρία άτομα σε ξενοδοχείο, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα προκλήθηκε ένας χαμός, με γνωστά πρόσωπα να τοποθετήθηκαν για το θέμα.

Ανάμεσα τους και η Ανδρούλλα Βασιλείου, που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter προχώρησε σε μια ανάρτηση, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Και πως βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου η 24χρονη? Θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όλα τα γεγονότα προτού βγάλει συμπέρασμα».

Όπως ήταν λογικό πολλοί ήταν εκείνοι που «επιτέθηκαν» στην ίδια και όσα έγραψε, με αποτέλεσμα να επανέλθει με ένα νέο tweet όπου προχώρησε σε διευκρινίσεις, χωρίς ωστόσο να κατάφερε να αλλάξει την στάση των διαδικτυακών της φίλων.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Απολογούμαι αν με την ανάρτηση μου έδωσα την εντύπωση ότι ήθελα να κατηγορήσω το θύμα. Κάθε άλλο. Ως μητέρα ανησυχώ για τα νέα κορίτσια που πιθανόν πέφτουν θύματα επιτήδειων που τα παρασύρουν. Εσείς όλοι που με καταδικάζετε έχετε διαβάσει τη συνέχεια το πρώτου tweet ή δε σας ενδιαφέρει;».

Ανάμεσα στις δεκάδες αναδημοσιεύσεις του tweet της γνωστής πολιτικού, ήταν και ο Νικόλας Ιωαννίδης ο οποίος ξέσπασε με όσα διάβασε, εγώ έγραψε στο Instagram του: «Το να είναι κάποιος επικίνδυνος δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον λόγο του. Και εδώ βλέπουμε μια επικίνδυνη γυναίκα με βήμα στην εξουσία. Ακόμη μια πολιτικός που απολογείται δημόσια χωρίς καμία επίπτωση».

READ MORE

LATEST NEWS