LIFESTYLE

Αποκλειστικό! Η Αθηνά Ευμορφιάδη από την ομάδα των Διάσημων είναι Παφίτισσα! (Φώτο)

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ για την παίκτρια του Survivor

Δυναμικά και με πολλές ανατροπές επέστρεψε το φετινό Survivor, με την παραγωγή να επιθυμεί να φέρει τα πάνω κάτω για ακόμη μια χρονιά.

Το ριάλιτι επιβίωσης διανύει την 3η βδομάδα του, ενώ από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είδαμε τσακωμούς, έρωτες, ξαφνικές αποχωρήσεις αλλά και τραυματισμούς.

Ήδη ξεχώρισαν παίκτες – κυρίως από την ομάδα των Διάσημων – τόσο για τον έντονο τους χαρακτήρα, όσο και για την αγωνιστικότητα τους.

Ανάμεσα στους παίκτες που ξεχώρισαν είναι και η 32χρονη Αθηνά Ευμορφιάδη, πρωταθλήτρια του Kick Boxing με πολλές διακρίσεις και λαμπρή πορεία στον χώρο του αθλητισμού.

Στο βιογραφικό που έδωσε η παραγωγή, αναφέρει πως κατάγεται από την Κόρινθο, ωστόσο οι αποκλειστικές πληροφορίες του LifeNews, θέλουν τη δυναμική παίκτρια να κατάγεται κατά το ήμισυ από την Πάφο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της σελίδας μας, η μητέρα της γνωστής αθλήτριας κατάγεται από την Πόλη Χρυσοχούς, ενώ στην Κύπρο ζούνε όλοι οι συγγενείς της από την πλευρά της μητέρας της. Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ίδια επισκέπτεται όλα αυτά τα χρόνια την πατρίδα της, ενώ τα καλοκαίρια απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύπρο.

Μάλιστα τα τελευταία καλοκαίρια έκανε διακοπές με τον σύντροφο της, Γιάννη Μαυροκορδάτο στο νησί, δημοσιεύοντας και όμορφα στιγμιότυπα στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Με τον σύντροφο της είναι μαζί έξι χρόνια και έχουν ανοίξει δύο επιχειρήσεις που αφορούν το άθλημα του kick boxing και την πυγμαχία.

READ MORE

LATEST NEWS