LIFESTYLE

Βαλάντης: Δες για πρώτη φορά την κατά 14 χρόνια νεότερη σύντροφός του! (Φώτος)

Lifenews

Μάθε πως γνωρίστηκαν

Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες μέχρι στιγμής στο Survivor.

Ο Βαλάντης κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην παραλία των Διάσημων, προκαλώντας εντάσεις και καβγάδες μεταξύ των συμπαικτών του.

Ο ίδιος ωστόσο, στην Ελλάδα άφησε πίσω του μια σχέση, καθώς είναι ερωτευμένος και μάλιστα έχει αποκαλύψεις σε φίλους του, τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η σύντροφος του Βαλάντη ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου και έχουν 14 χρόνια διαφορά, αφού η Σουζάνα είναι μόλις 32 ετών ωστόσο φαίνεται πως οι δυο τους έχουν βρει τον απόλυτο κώδικα επικοινωνίας.

Η όμορφη Σουζάνα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια του δημοφιλούς τραγουδιστή και τον ακολουθούσε συχνά σε Live εμφανίσεις του. Κάποια στιγμή, πριν περίπου 1.5 χρόνο επεδίωξε να τον γνωρίσει και προσωπικά όπως και έγινε. 

Το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι στενοί φίλοι του τραγουδιστή γνώρισαν την κοπέλα, ενώ ακόμα γνώρισε και την πρώην σύντροφο και μητέρα του γιου του, Έλενα Γκρέκου, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Σουζάνα Χατζοπούλου είναι αυτή που κρατάει τα κλειδιά της επιχείρησης με αδιάβροχα που διατηρεί ο Βαλάντης σε εμπορικό κέντρο στη Βουλιαγμένη ενώ καθημερινά πηγαίνει και στο σπίτι του προκειμένου να φροντίζει τις γάτες του τώρα που εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

 

READ MORE

LATEST NEWS