LIFESTYLE

O Λούης Πατσαλίδης κλείνει 7 χρόνια στην τηλεόραση και θυμάται την πρώτη του εκπομπή! (Βίντεο)

Lifenews

Με καλεσμένη τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Ήταν 13 Ιανουαρίου του 2015 όταν βγήκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση ο Λούης Πατσαλίδης, μέσα από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ και με την εκπομπή, «Show & Αβλαβές».

Ο γνωστός παρουσιαστής και stand up comedian μέσα σε αυτά τα χρόνια κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και κάθε βδομάδα να βρίσκεται στην κορυφή με τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπή τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Αμαν! Πριν 7 χρόνια Τρίτη και 13 Ιανουαρίου! Πρώτη εκπομπή, κανεις δεν κατάλαβε ποτέ το γιατι 🤷 απλά είπαν μου θα κάμεις μιαν εκπομπή και μαζί τότε με Andreas Vasiliou Michael Argyrou Marinos Nomikos Ξεροτήανα Πάφου είπαμε σικκιμε ας το κάνουμε, πόσο λάθος να πάει! Με σκηνοχέστη τον Yiannis Savvides.

Παρέα με τον Τεύκρος Νεοκλέους Giorgos Kleanthous Leonidas Pitziolis, Όμηρο Αντρέου αλλά και τη Demetra Makriyianni! Υπό την στενή παρακολούθηση του Demetris Tokaris που όμως ευτυχώς δεν ανακατώθηκε ποτέ μες τα πόθκια μας και το πράσινο φως από τον Chrysanthos Tsouroullis βγήκαμε αέρα! Τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

READ MORE

LATEST NEWS