LIFESTYLE

Μυριέλλα Κουρεντή: Με αυτόν τον εκδότη είχε σχέση μέχρι τον Σεπτέμβριο! (Βίντεο)

Lifenews

Απίστευτες αποκαλύψεις για την παίκτρια του Survivor

Η Μυριέλλα Κουρεντή κατάφερε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τη συμμετοχή της στο Survivor, ωστόσο οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή δεν έχουν τέλος.

Μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου αποκάλυψε ποιος ήταν ο πρώην σύντροφος της μέχρι πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες λόγω μιας παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον John, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν και είχε πάει στο εξωτερικό!

Μάλιστα όταν πήγε στις Σέρρες, γνώρισε έναν δημοσιογράφο και εκδότη που την γοήτευσε με τον οποίο δημιούργησε μια σχέση που κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβρη. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Πεταλώτη, που ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της, ωστόσο χώρισαν λόγω της απόστασης που τους χώριζε.

Οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές ενώ με τον John η δημοσιογράφος ανέφερε πως δεν τα ξαναβρήκαν ποτέ αλλά συνεχίζουν να είναι συνεργάτες και να τρέφουν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.

READ MORE

LATEST NEWS