LIFESTYLE

Άγριο κράξιμο Κύπριας παρουσιάστριας στην Έλενα Θεοδώρου! «Πήρε την εκπομπή από άλλη!» (Βίντεο)

Lifenews

Επική κ@λοτουμπα την επόμενη μέρα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Star, με Κύπρια παρουσιάστρια να έκραξε on camera την Έλενα Θεοδώρου!

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Breakfast @ Star» παρουσιάστηκε ρεπορτάζ από την πρόταση γάμου που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην αγαπημένη του, με την ομάδα της εκπομπής να σχολίασε ποικιλοτρόπως το γεγονός.

Όταν ήρθε η σειρά της Τζώρτζιας Γεωργίου από την Κύπρο να μιλήσει, έριξε το φαρμάκι της για την Έλενα Θεοδώρου, αναφέροντας μάλιστα πως πήρε τη θέση της Μαρίας Ιωάννου από την εκπομπή στα μέσα της σεζόν! 

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θεωρώ θα είναι ο γάμος της χρονιάς. Αυτή η κυρία που βλέπουμε εδώ είναι μια παρουσιάστρια, δεν θυμάμαι το όνομα της, η οποία στα μέσα της σεζόν πέρσι πήρε την εκπομπή από άλλη κυρία. Καθόταν στο πάνελ και μετά πήρε την εκπομπή».

Αυτό που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής φαίνεται να ενόχλησε την Έλενα Θεοδώρου, καθώς μια μέρα μετά, η Τζώρτζια Γεωργίου βγήκε στην εκπομπή και απολογήθηκε, λέγοντας πως δεν ήθελε να στεναχωρήσει την παρουσιάστρια και όσα ακούστηκαν ήταν με χιούμορ.

READ MORE

LATEST NEWS