LIFESTYLE

Συγκινεί η Βαλεντίνα Σοφοκλέους! Αποχαιρετά τον αγαπημένο της φίλο Μιχάλη Παυλίδη που έφυγε από τη ζωή

Lifenews

«Δεν πέρασε απαρατήρητα ούτε άσκοπα την ζωή του»

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από χθες, Τρίτη 11 Ιανουαρίου ο τέως Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος τους τελευταίους μήνες έδινε τον δικό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε πένθος ολόκληρη την Πάφο, καθώς επρόκειτο για ένα αγαπητό πρόσωπο.

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες γνωστά πρόσωπα και όχι μόνο προχώρησαν σε συγκινητικές αναρτήσεις για εκείνον, αποχαιρετώντας ένα σπουδαίο πρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ανάμεσα τους και η Βαλεντίνα Σοφοκλέους, όπου τους συνέδεε μια μακρόχρονη φιλία.

Η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Στην τελευταία παράσταση πού είχαμε στην Πάφο δεν ήρθε. Τον πήρα την άλλη μέρα να τον "κατσαδιάσω " . - Πού ήσουν ρε Δήμαρχε!; έβαλα σου απουσία !
-Δεν μπορούσα μου..... είπε με λυπημένη φωνή
- Στην επόμενη παράσταση πρώτο τραπέζι πίστα ε!!!! Και άρχισα να του λέω τα σχέδια μας , το έργο, το θέατρο, τον πολιτισμό που πλάνταξε απ τις κρίσεις ....
προσπαθούσε να φανεί θετικός :
- θα είμαι εκεί, είπε , ...αν είμαι καλά ...
Δεν θα είναι " εκεί " στην επόμενη παράσταση στην Πάφο , θα ναι όμως στην σκέψη μας για πάντα γιατί ο Μάκης ήταν προοδευτικός , δραστήριος, ψαγμένος, αξιόλογος , δεν πέρασε απαρατήρητα ούτε άσκοπα την ζωή του .
Στο καλό Μιχάλη Παυλίδη».

 

READ MORE

LATEST NEWS