LIFESTYLE

Δήμος Περπερίδη: Αποχώρησε από τη Φάρμα και έριξε βόμβα - «Έγινε σεξ... υπάρχει μια πονηρή γυναίκα»

Lifenews

Όσα ανέφερε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος στο "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 6 Ιανουαρίου ο Δήμος Περπερίδης, μια ημέρα μετά την αποχώρηση του από τη "Φάρμα".

Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για την εμπειρία και τα όσα έζησε εκεί, ενώ μίλησε και για πράγματα που συμβαίνουν και δεν έχουν μεταδοθεί.

Όταν ο παίκτης ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, εκείνος αναφέρθηκε σε μία άλλη παίκτρια, η οποία έχει ερωτικές σχέσεις στο αγρόκτημα, χωρίς ωστόσο να έχει συναισθήματα και μάλιστα, όπως τόνισε, είναι σε σχέση έξω από το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο που έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι… ΟΚ! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα, αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις. Γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα. Αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά...

Υπήρχε η πράξη και αν συνδυάσουμε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα που μιλάμε, είναι το άκρως αντίθετο. Και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία».

Ο Γιώργος Λιάγκας παρενέβη και σχολίασε: «Ότι έχει γίνει σεξ μέσα στο σπίτι, αυτό θέλει να πει».

Ο ίδιος πήρε πάλι τον λόγο συμπληρώνοντας: «Δεν νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους. Και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν, γιατί αν το πω εγώ θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δε θα το πω. Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα. Έχει σχέση έξω από τη Φάρμα αυτή η γυναίκα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες».

READ MORE

LATEST NEWS