LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγκαλιά με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά! Θα είναι η νονά της μικρής Ada

Lifenews

Τρυφερή φωτογραφία

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες βδομάδες η Χριστίνα Κοντοβα με την κόρη της Ada, ύστερα από μια μακρά διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση της υιοθεσίας της.

Η γνωστή σχεδιάστρια φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της νέας ζωής, ενώ η μικρή Ada γνωρίζει σιγά σιγά συγγενείς και φίλους, που την περίμεναν με αγωνία να έρθει στην Ελλάδα.

Σειρά πήρε η αγαπημένη της φίλη, Σίσσυ Χρηστίδου, που όλο αυτό το διάστημα στήριζε την απόφαση της γνωστής σχεδιάστριας, ενώ είχαν συχνή επικοινωνία όταν βρισκόταν στην Αφρική.

Η όμορφη παρουσιάστρια ωστόσο συνάντησε τη μικρή Ada και δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της με το μικρό κοριτσάκι την οποία συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα: «Ada …και η ζωή μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη..»

Να σου θυμίσουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η νονά της Ada, όπως είχε δηλώσει παλιότερα στην κάμερα του Love it, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ και χρόνια λέγαμε με τη Χριστίνα πως αν γίνει ποτέ μητέρα θα το βαφτίσω εγώ. Θα δείτε τι θα γίνει».

READ MORE

LATEST NEWS