LIFESTYLE

Έξω φρενών η Κατερίνα Αγαπητού με φαρμακείο που πήρε τον γιο της για rapid test! Τι συνέβη;

Lifenews

Δες την ανάρτηση της

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Κατερίνα Αγαπητού, σφάζοντας με το γάντι φαρμακείο της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου επισκέφθηκε χθες Τρίτη 4 Ιανουαρίου φαρμακείο μαζί με τον γιο της, προκειμένου να υποβληθεί ο μικρός σε εξέταση rapid test.

Η ίδια φανερά ενοχλημένη ανέφερε πως μερικοί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά του, όσο αφορά ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την πανδημία.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Φαρμακείο σήμερα για Rapid test του 10χρονου γιου μου. Δεν είχα πρόχειρα γραμμένη την ταυτότητα του και η….υπεύθυνη μου λέει… “Ε σιγά, δώσε μου τη δική σου, αφού κανένας δεν κάνει ταυτοποίηση με ταυτότητα”. Της απαντώ ότι πρέπει να κάνουμε τη διαδικασία σωστά και όχι κουτουρού και ζητώ χρόνο να βρω τον αριθμό. Τη βρίσκω, πληρώνω τα 6 ευρώ και πάμε για το…τεστ. Το στηλεό μπήκε και δε μπήκε στη μύτη… Το βάζει και το βγάζει στο υγρό σε κλάσματα…Συνειδητοποιεί ότι δεν έχει το καπάκι για το υγρό και αποφασίζει να χυσει όλο το υγρό στο δείγμα…

Και κάπως έτσι περιμέναμε το αποτέλεσμα του….κατά τα άλλα rapid test μας.
“Ότι καμουμε εν μισοδοτζι, τζαι ότι πάθουμε εν που την κκελε μας”
Καλό απογευμα».

READ MORE

LATEST NEWS