LIFESTYLE

Αποκαλυπτικός ο Διονύσης Σχοινάς: «Χωρίσαμε με την Καίτη γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν»

Lifenews

Για πρώτη φορά εξομολογείται ο γνωστός τραγουδιστής

Στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινού» βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Διονύσης Σχοινάς όπου διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα μίλησε για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή και αποκάλυψε το μυστικό που τους κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια, καθώς είναι μαζί 26 χρόνια.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που έκανε το 1996 στη Ρούλα Κορομηλά, με τον γνωστό τραγουδιστή να ανέφερε: «Από τη στιγμή που βρεθήκαμε ξέραμε ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Αν μου πει η Καίτη ότι χωρίσουμε θα πέσει πολύ γέλιο στο σπίτι, θα γελάει όλη η Νέα Ερυθραία. Είχα πει στον Λάμπη Λιβιεράτο ότι εγώ θα παντρευτώ την Καίτη, αυτή είναι η γυναίκα που βλέπω στα όνειρά μου».

Παρ΄ όλα αυτά χώρισαν κάποια στιγμή επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον σάλο στα media με τον «πιτσιρικά που τα είχε με τη Γαρμπή».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως: «Χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν με έναν πιτσιρικά που ήταν με τη Γαρμπή. Τρόμαξα και δεν της έδειχνα αυτό που έπρεπε να της δείξω, δεν της έδειχνα την αγάπη μου».

READ MORE

LATEST NEWS