LIFESTYLE

Η Κυβέλη και ο Ντίνος από το GNTM στο πρώτο τους τρυφερό βίντεο ως ζευγάρι!

Lifenews

Η νικήτρια του GNTM είναι ερωτευμένη

Μπορεί το GNTM 4 να ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, οι παίκτες ωστόσο φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν αρκετά τους επόμενους μήνες.

Μετά την Όλγα και τον Στυλιανό που αποκάλυψαν τον έρωτα τους, πριν από μερικά 24ωρα, έγινε γνωστό πως η νικήτρια του ριάλιτι Κυβέλη Χατζυευστρατίου και ο Ντίνος Κρίτσης είναι μαζί και τρελά ερωτευμένοι!

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μοντέλων η Κυβέλη και ο Ντίνος έκαναν αρκετή παρέα, ενώ οι συμπαίκτες τους είχαν αφήσει υπονοούμενα για τη μεταξύ τους σχέση. Η ίδια στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον τελικό, αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με τον συμπαίκτη της και όπως φαίνεται διανύουν την καλύτερη φάση της ζωής τους.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο Ντίνος Κρίτσης, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένα video στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Τα δύο μοντέλα βρίσκονται παρέα σε ένα αυτοκίνητο και ο Ντίνος σε lip synch λέει «Όλα θα πάνε καλά, είσαι απλά τσιμπημένος», με την Κυβέλη να λέει στην κάμερα “Hello” και ο Ντίνος Κρίτσης την κοιτά στα μάτια και της λέει «Σ’ αγαπώ».

 

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS