Τι συνέβη;
Στην προσωρινή αναστολή της θεατρικής παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» που πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κύπρο, προχώρησε η παραγωγή της παράστασης.
Όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό», η απόφαση πάρθηκε από τους πρωταγωνιστές και την παραγωγή για λόγους υγείας λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της παράστασης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής: «Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη»!
Ακολούθως ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος συμπλήρωσε: «Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει»!
Μάλιστα στην εκπομπή βγήκε τηλεφωνικά και ο Κύπριος ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου όπου μίλησε για το γεγονός.
Δείτε το απόσπασμα:
- Παύλος Χαϊκάλης
- Φαίη Σκορδά
- Γιώργος Λιάγκας