HOLLYWOOD NEWS

Σοκ! Άγρια δολοφονία στην οικογένεια των Kardashian και Jenner (Φώτο)

Lifenews

Η είδηση σόκαρε τους πάντες

Ένα απίστευτα τραγικό περιστατικό συνέβη στην οικογένεια των Kardashian και Jenner, που συγκλόνισε τους θαυμαστές της οικογένειας.

Όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε δολοφονημένη από τον σύντροφό της η μάνατζερ πολλών διάσημων στις ΗΠΑ όπως και της οικογένεια τους.

Ο λόγος για την Angela Kukawski, μητέρα πέντε παιδιών που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο αυτοκίνητό της, μία ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισής της. Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 49χρονο σύντροφό της ως ύποπτο για την άγρια και σαδιστική δολοφονία, όπως ανακοίνωσαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Jason Parker δολοφόνησε την Angela στις 22 Δεκεμβρίου και έπειτα μετακίνησε με το όχημα, τη σορό της σε άλλη περιοχή, σε κοιλάδα του Λος Άντζελες.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Kardashian/Jenner:
«Η Angie ήταν αληθινά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε πραγματικότητα ζητήματα που φαίνονταν αδύνατα. θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές».


Ο φερόμενος ως κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βασανισμό και δολοφονία από την Εισαγγελία του Λος Άντζελες και του επιβλήθηκε εγγύηση 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

READ MORE

LATEST NEWS