LIFESTYLE

Γ. Λιάγκας: Απαντά στον Κωστάκη Κωνσταντίνου! «Εξαιρετικός ηθοποιός ο Χαϊκάλης αλλά λέει ψέματα»

Lifenews

Κόντρα δίχως τέλος

Χαμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για την παράσταση "ΝικοΤιτανικός" όπου πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κύπρο.

Στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" το απόγευμα της Τρίτης, 28 Δεκεμβρίου ο Κωστάκης Κωνσταντίνου βγήκε στον αέρα για να στηρίξει την παράσταση όπου συμμετέχει επίσης, παίρνοντας θέση σε όσα συμβαίνουν, ενώ μίλησε και για το πόσα άτομα βρέθηκαν στην πρεμιέρα.

Ο Κύπριος ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως στην πρεμιέρα της παράστασης που έγινε ανήμερα Χριστουγέννων είχε 7 θεατές τα οποία όπως τόνισε γέλασαν με τη ψυχή τους και πέρασαν πολύ καλά επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες του δημοσιογράφου της εκπομπής, Χάρη Παπαθεοχάρους.

Με τις δηλώσεις του αυτές επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» που είπαν πως στην πρεμιέρα είχε 10 άτομα και «ακυρώνει» τον Παύλο Χαϊκάλη για την διάψευση του πως το θέατρο δεν ήταν άδειο!

Σήμερα το πρωί ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ξανά για το θέμα, όπου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εξαιρετικός ηθοποιός ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά λέει ψέματα, τέλος! Κι ας μη λέμε ψέματα στον κόσμο πια. Κι όταν λέμε ψέματα να ζητάμε ένα συγγνώμη. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ένας δημοσιογράφος που πληρώνεται με 700 ευρώ ότι είναι ψεύτης. Είναι ντροπή! Συγχαρητήρια που έπαιξαν αλλά είναι ντροπή να λένε ψέματα».

READ MORE

LATEST NEWS