LIFESTYLE

Θύμα ληστείας ο Τρύφωνας Σαμαράς! Ο κλέφτης είναι γνωστός του (Βίντεο)

Lifenews

Απίστευτο περιστατικό

Θύμα ληστείας έπεσε τις ημέρες των Χριστουγέννων ο Τρύφωνας Σαμαράς, όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός κομμωτής που βρίσκεται σε σοκ, ανέφερε πως ανήμερα των Χριστουγέννων επέστρεψε στο σπίτι του και το βρήκε ανοιχτό, με έναν άνθρωπο να βρίσκεται μέσα σε αυτό και να το ληστεύει!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα πάει να δω το J2US και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Λέω “ποιος είναι;” και πήγα προς τα πίσω. Ήταν 2μιση τη νύχτα και όπως βγήκα, είδα δύο παιδιά και τους φώναξα “ελάτε γιατί με κλέβουν”. Μπήκαμε μέσα, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί κι εγώ πήρα την αστυνομία. Μέσα σε πέντε λεπτά ήταν 4 περιπολικά εδώ».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως: «Τον έπιασαν και όταν του έβγαλαν την κουκούλα έπαθα σοκ γιατί ήταν γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου και φαίνεται ότι μου είχε κλέψει το κλειδί και εδώ και ενάμιση χρόνο με έκλεβε. Αποφάσισα να μη κινηθώ νομικά, μου είπε ότι θα μου γυρίσει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει».

READ MORE

LATEST NEWS