LIFESTYLE

Ευαγγελία Αραβανή: Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον κούκλο επιχειρηματία σύντροφο της! (Φώτος)

Lifenews

Είναι γόνος μιας από τις ισχυρότερες οικογένειες της Ελλάδας

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευαγγελία Αραβανή, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού επιχειρηματία και για τα μάτια του και μόνο, εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο Σπύρος Λάζαρης, γόνος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Όπως ψιθυρίζεται στα πηγαδάκια της showbiz, το ζευγάρι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του και δεν αποκλείεται μέσα στο 2022 να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η απόφαση τους να συγκατοικήσουν πάρθηκε λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και το ζευγάρι κατάφερε να περάσει πάρα πολύ χρόνο μαζί και να μάθει ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με τη «Realnews», το ζευγάρι πρόσφατα διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Νικηφόρος και έπειτα από ένα 24ωρο γλέντησαν με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή και του Θέμη Αδαμαντίδη, γιορτάζοντας μετά μουσικής τα γενέθλια του Λάζαρη, με τον Λε-Πα να αφιερώνει στην Αραβανή το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»!

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η σχέση βρίσκεται σε στέρεες βάσεις και όλοι περιμένουμε να συμβεί μέσα στο επόμενο χρόνο ο γάμος και να απολαύσουμε νυφούλα την Ευαγγελία Αραβανή!

READ MORE

LATEST NEWS