LIFESTYLE

Κορωνοϊός alert! Ακυρώθηκε το γύρισμα του Λούη Πατσαλίδη με την Ελένη Φουρέιρα!

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Alpha Κύπρου προκειμένου να ετοιμάσει το Πρωτοχρονιάτικο show, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό ο Λούης Πατσαλίδης θα ξεκινήσει πρώτος το Πρωτοχρονιάτικο Show, με καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα, ενώ θα ακολουθήσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Μάλιστα μετά την είδηση ότι η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ακυρώθηκε το γύρισμα που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Δεκεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Μια άλλη ωστόσο ανατροπή έρχεται να προστεθεί στις "αναποδιές" του Πρωτοχρονιάτικου show, καθώς όπως έγινε γνωστό ανακοινώθηκε η αλλαγή ημερομηνίας του γυρίσματος της εκπομπής του Λούη Πατσαλίδη με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς συνεργάτης της βγήκε θετικός στον κορωνοϊό!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
> Το πρωτοχρονιάτικο γύρισμα με την Ελένη Φουρέιρα ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ για την Τετάρτη 29/12. Τα εισιτήρια σας ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία και όσοι φίλοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν παρακαλούμε όπως προχωρήσουν σε ηλεκτρονική ακύρωση.
> Το Χριστουγεννιάτικο γύρισμα (Bachelor Special) θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αύριο Τρίτη, με ώρα άφιξης τις 3:40 το απόγευμα.
(Όσον αφορά την μεταφορά του γυρίσματος με την Ελένη Φουρέιρα, θα σταλεί και ενημέρωση στα emails όσων έκαναν κράτηση. Η ώρα γυρίσματος του πρωτοχρονιάτικου στις 29/12 παραμένει η ίδια, 20:10)».

 

READ MORE

LATEST NEWS