LIFESTYLE

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Η πρώτη τους συνέντευξη ως ζευγάρι! Tα λόγια έρωτα και τα νέα τους σχέδια

LifenewsTeam

Την πρώτη τους συνέντευξη ως ζευγάρι έδωσαν ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York μετά το τέλος του Bachelor. Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και αποκάλυψαν τα πλάνα τους για την αρχή της σχέσης τους. 

'Έχω κάνει τόσα πολλά παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν για να μιλάμε για το γάμο, αλλά δεν θα ήθελα αυτή της στιγμή να μπερδέψω τις έννοιες. Όπως είπα στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε στιγμές μαζί, να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Το ζητούμενο είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά, γιατί οι αποστάσεις χιλιομετρικά είναι μεγάλες και θα πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή σε αυτό. Μετά να ξέρεις θα είσαι ο πρώτος που θα ανακοινώσω πως θα γίνει αυτή η πρόταση», είπε μνεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς.

Η Αθηνά που έδειχνε εντυπωσιασμένη άρχισε να κάνει σχέδια γάμου "Θέλω να χορέψω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε περιστέρια άσπρα. Θα ήθελα ο γάμος να γίνει στην Κρήτη ή στην Ικαρία ή στην Κύπρο. Όλα τα νησιά είναι καλά". Δείτε σε βίντεο όσα είπε το ζευγάρι:

 

READ MORE

LATEST NEWS