LIFESTYLE

Στο χειρουργείο η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM! Δημοσίευσε φωτογραφία μετά την επέμβαση

Lifenews

«Μην βιαστείτε να μου πείτε καλή ανάρρωση γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις»

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Μαρία η αγρότισσα που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το όμορφο μοντέλο έκανε την πρώτη της επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της, ενώ δημοσίευσε φωτογραφία μετά το χειρουργείο.

Στη λεζάντα έγραψε: «Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι.

Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα. Μην βιαστείτε να μου πείτε καλή ανάρρωση γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις.

Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση».

READ MORE

LATEST NEWS