LIFESTYLE

Άννα Ζένιου: Έφαγε χυλόπιτα από τον Αλέξη Παππά και του ρίχνει... άκυρο! (Φώτο)

Lifenews

Η πρώτη ανάρτηση της Κύπριας φιναλίστ του "The Bachelor"

Μέχρι τον τελικό του «The Bachelor 2» κατάφερε να φτάσει η Άννα Ζένιου από την Κύπρο, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του ριάλιτι, έδειχνε τρελά ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά.

Η όμορφη Κύπρια έκανε τα πάντα να κερδίσει την καρδιά του Bachelor, ωστόσο στον τελικό της έριξε χυλόπιτα, καθώς επέλεξε την Αθηνά, που μόλις άκουσε την απόφαση του, έτρεξε στην αγκαλιά του.

Η Άννα αποχώρησε φανερά συγκινημένη, ενώ πριν από λίγες ώρες προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφία της με το κόκκινο φόρεμα του τελικού, γράφοντας στη λεζάντα: «Τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνω μια αγάπη που ‘χε λάθος διαδρομή, αφού το θες ας είν’ αυτή η πιο μεγάλη μας στιγμή.. Απόψε ο έρωτας αφήνει το τιμόνι κι’ εγώ βαδίζω μόνη.. Κάπου εδώ κλείνει ο δικός μου κύκλος, Τα λόγια όμως δεν χωράνε μέσα μου αυτή την στιγμή.. Ίσως κάποια άλλη στιγμή να καταφέρω να βρω τις λέξεις να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω.. Ένα όμως είναι το σίγουρο, Το ταξίδι τώρα ξεκινάει!

Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, η αγάπη σας είναι η δύναμη μου να συνεχίσω!».

READ MORE

LATEST NEWS