ΖΏΔΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 20 - 26 Δεκεμβρίου 2021

Lifenews

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά

Στις 20 του μήνα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, μπορούμε να αναμένουμε μόνο χαρούμενες εξελίξεις στα αισθηματικά μας, αλλά απρόσμενα μηνύματα ή εξομολογήσεις!

Δυστυχώς, την Παραμονή των Χριστουγέννων, θα προσγειωθούμε απότομα, αφού το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα φέρει επίπονες ανατροπές και οριστικές, απρόσμενες ρήξεις. 

Την ημέρα των Χριστουγέννων, μπορούμε να αναμένουμε μεγάλα πάθη, ερωτισμό και ευκαιρίες να λύσουμε παλαιά προβλήματα και να κλείσουμε παρελθοντικές πληγές! 

Σύμμαχοι μας, το Τρίγωνο Άρη-Χείρωνα και η Σύνοδος Ανάδρομης Αφροδίτης-Πλούτωνα! Προσοχή μόνο στην τάση μας για ζήλια και τοξικότητα στις ερωτικές μας σχέσεις!
Στις 26 του Δεκέμβρη, μπορούμε να αναμένουμε ευχάριστα νέα, ρομαντισμό και τρυφερά λόγια, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις, θα λύσεις παλαιά προβλήματα στα ερωτικά σου μηνύματα, 1ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για φλερτ, συναρπαστικές εμπειρίες στον έρωτα, νέες γνωριμίες και τυχερές συγκυρίες στα αισθηματικά σου!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με τον επαγγελματικό και τον φιλικό τομέα αυτήν την εβδομάδα! 3ο δεκαήμερο, μακριά από τοξικές ερωτικές σχέσεις και ξεσπάσματα ζήλιας!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βελτιωμένος ο σεξουαλικός τομέας στο έπακρο 1ο και 3ο δεκαήμερο αυτήν την εβδομάδα, η οποία θα σου δώσει και πολλές ευκαιρίες να λύσεις παλαιά προβλήματα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, νέες γνωριμίες, φλερτ και χαρούμενες ερωτικές συνομιλίες και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε ένα ταξίδι αναψυχής, με το άτομο της καρδιάς σου! Εσύ του 3ου, θα έχεις και ερωτικές επιστροφές!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, η εύνοια της εβδομάδας, θα ανατραπεί με ξαφνικά μεγάλα προβλήματα και ρήξεις, όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και στην καριέρα ή την οικογένεια!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, στην συντροφική ζωή λαμβάνουν τέλος τα προβλήματα και επιπλέον, η αισθηματική σου ζωή θα εμπλουτιστεί με πάθος! 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πάθος και σεξουαλικότητα! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για νέα σχέση, αναζωπύρωση της σχέσης σου, αλλά και πολλές παθιασμένες στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, είσαι επιρρεπής σε επικοινωνιακά λάθη, γι’αυτό προσοχή! Εσύ του 3ου, πρέπει να αποφύγεις ζήλια κα κτητικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικές χαρμόσυνες εξομολογήσεις θα έχεις 2ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, η συντροφική ζωή, εμπλουτίζεται με παθιασμένες, αλλά και ρομαντικές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι σε εργασία και πρακτικά θέματα αυτήν την εβδομάδα! Εσύ του 3ου, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου σε τοξικές σχέσεις, αλλά ούτε και σε εκρήξεις ζήλιας προς το άλλο σου μισό!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παθιασμένες στιγμές, χαρούμενες εξελίξεις, κατακτήσεις, χαρές, κλείσιμο δυσάρεστων κύκλων και όλα τέλεια για εσένα του 1ου δεκαημέρου! 3ο δεκαήμερο, η ερωτική τύχη γίνεται η καλύτερη σου φίλη και εκπληρώνεις μία μεγάλη ερωτική επιθυμία! Επιπλέον, απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, η παρούσα. Ανατροπές, απρόσμενες ρήξεις και δυσάρεστες αλλαγές θα έρθουν, στην συντροφική ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η εβδομάδα θα σου δώσει μία μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσεις κάθε παλαιό πρόβλημα 1ο δεκαήμερο και μάλιστα, για σένα που είσαι ελεύθερος, ίσως φέρει και μία παθιασμένη επανασύνδεση! 2ο δεκαήμερο, ένα ξαφνικό μήνυμα, θα σου δώσει χαρά! Εσύ του 3ου, θα έχεις κατακτήσεις, θαυμαστές, ερωτικά πισωγυρίσματα, αισθηματικές επιτεύξεις και πολλές παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μην χαλάς την ερωτική εύνοια, για κάποια ξαφνικά προβλήματα που θα προκύψουν στην εργασία!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μέσα από συνομιλίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα, δίνεις τέλος σε κάθε δυσκολία και πρόβλημα που είχες στα ερωτικά σου! 2ο δεκαήμερο, μία ξαφνική επικοινωνία, θα σου δώσει την ευκαιρία για μία επανασύνδεση ή την λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της σχέσης σου! 3ο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σου, κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα, όσον αφορά τα ερωτικά σου, αλλά και προσφέροντας σου ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, κάποιες ανατροπές στα ερωτικά σου, πολύ πιθανόν να σε αποσυντονίσουν! Εσύ του 3ου, μακριά από γκρίνια, μουρμούρα, αλλά και από το ερωτικό παρελθόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος, αλλά και σταθερότητα θα έχει η ερωτική σου ζωή, 1ο και 2ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για πολλές χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες, εξομολογήσεις, ειδήσεις και συναντήσεις!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο προσοχή! Όχι στο ερωτικό παρελθόν, όχι στην επαναφορά παλαιών προβλημάτων, στην γκρίνια και στην μουρμούρα! Αναμένονται ρήξεις σε έρωτα, οικογένεια και εργασία!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Είσαι δυναμικός, γοητευτικός και σέξι, 1ο δεκαήμερο! Επιπλέον, καταφέρνεις και κλείνεις μία και καλή, παλαιές πληγές στον έρωτα! 3ο δεκαήμερο, έχεις τύχη, λάμψη και πάθος! Απολαμβάνεις μόνο θετικές εξελίξεις και απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για ένα ξαφνικό δυσάρεστο νέο ή μήνυμα! Εσύ του 3ου δεκαημέρου, πες όχι σε ζήλια και κτητικότητα!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κάθε παλιά πληγή και ανασφάλεια, τελειώνει εδώ 1ο και 3ο δεκαήμερο, όσον αφορά τα ερωτικά σου! 2ο δεκαήμερο, θα έχεις ένα ξαφνικό μήνυμα ή μία απρόσμενη εξομολόγηση! 3ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις, γοητεύεις, ζεις ρομαντικές στιγμές και εκπληρώνεις ερωτικά όνειρα και επιθυμίες!

Τα «ΜΗ»:2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από καταστροφικές παθιασμένες σχέσεις, τοξικότητα και εκρήξεις ζήλιας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές θετικές, απαλλαγή από προβλήματα, επίτευξη ερωτικών στόχων, φλερτ, νέες γνωριμίες και γενικά, ερωτική ανανέωση και εύνοια, 1ο και 3ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, ένα νέο που θα έρθει παρασκηνιακά, θα σου δώσει μία μικρή χαρά!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αυτήν την εβδομάδα! Ρήξεις, στενάχωρες αλλαγές, ανατροπές και απρόσμενα προβλήματα, θα έχεις! 3ο δεκαήμερο, πες όχι σε παράνομες και κρυφές σχέσεις!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές, εκπλήξεις και επιτεύξεις μεγάλων ερωτικών στόχων!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, θέματα εργασιακά και οικογενειακά, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!2ο δεκαήμερο, μακριά από παλαιούς και απαγορευμένους έρωτες! Οι συνέπειες θα σε απογοητεύσουν και θα σε πληγώσουν βαθιά!

READ MORE

LATEST NEWS