LIFESTYLE

Ο κολλητός φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεσπά: «Είμαι διπλά οργισμένος» (Βίντεο)

Lifenews

Είναι αδερφικοί φίλοι από το 1977

Ο αδελφικός φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που γνωρίζονται από το 1977 μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», ξεσπώντας για όλο αυτό που έγινε από τον κολλητό του.

Ο Σωτήρης Βακάρος μάλιστα μίλησε με σκληρά λόγια για τον παρουσιαστή και είπε πως πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις του νόμου!

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι αδερφικός φίλος και συνεργάτης. Από το 1977 γνωριζόμαστε. Είμαι διπλά οργισμένος. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο κορίτσι, όχι στον Στάθη. Ο Στάθης θα πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις του νόμου. Η κοπέλα είναι που μας ενδιαφέρει. Να αποκαταστήσει την τιμή της κοπέλας. Είναι αδερφός μου. Μιλάω σαν να είναι ο Στάθης εδώ. Θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας σωστά. Γιατί αυτά που έγιναν δεν είναι και τόσο αντρικά.

Είμαι διπλά αυστηρός. Τον ξέρω τόσα χρόνια. Δεν επικοινώνησα μαζί του. Να τα φτιάξει πρώτα και μετά. Τι να του πω και τι να μου πει; Τον αγαπώ, τον λατρεύω το ξέρει, αλλά δε μπορώ. Για ό,τι έχει κάνει θα τιμωρηθεί. Ο πρώτος που θα τον τιμωρήσει είμαι εγώ. Θα κάνουμε το σωστό. Πιστεύω πως θα καταλάβει τι λάθος έχει κάνει και θα το διορθώσει. Στο χέρι του είναι. Θα πάρει χρόνο, χρόνια. Να κάνει το καλό και να ξαναγίνουμε περήφανοι για αυτόν. Μας έχει βάλει σε δύσκολη θέση όλους. Να κάνει το σωστό».

READ MORE

LATEST NEWS